Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Fedt i parforholdet

Gode råd til opretholdelse af et godt feeder/feedee parforhold

Gennem årene har jeg ført mange chatsamtaler med både mænd og kvinder omkring feederism (vi mangler et fornuftigt dansk ord, der ikke lyder alt for negativt ladet. Se begrebet nærmere forklaret her , og de fleste af dem omhandlede denne måde at leve og elske på, hvordan de havde det med det, og hvad de mente forårsagede sådanne lyster, trange, fantasier og tanker hos dem.

De fleste vil kalde feederism en seksuel fetish, hvilket det bestemt godt kan være, dvs. En fysisk ting eller fremtoning, der fremkalder seksuelt begær og/eller tilfredsstillelse. På den anden side kan det være meget mere end det, hvilket jeg vil prøve at belys lidt mere i det følgende:

Det er bestemt relevant at kende mit eget ståsted, før man læser videre. Jeg er romantiker, hvilket for mig vil sige, at jeg tror på kærlighed som noget mere end bare sex og tilfredsstillelse af lyster, selv om de ting jo ikke kan undgå at spille en fremtrædende rolle også. Omsorg, deling af såvel materielle ting som tanker og følelser, ærlighed og en eller anden grad af opofrelse spiller alle en afgørende rolle i et velfungerende, livslangt parforhold.

Mine råd er overvejende, men ikke udelukkende, rettet mod feeder- og fedtelskende mænd, der søger efter en feedee-kæreste/kone, og måske i endnu højere grad mod dem, der allerede har en partner og ville ønske, at hun var en sådan feedee, eller at hun bare i det mindste bare var tykkere eller mere buttet, end hun er. Hvad jeg her vil skrive, er sandsynligvis også brugbart for kvinder, der ønsker, at deres mand/kæreste ville tage på, men læs videre og bedøm selv. Alle input er velkomne og vil blive indarbejdet, hvis det er relevant.

Ønsker du det virkelig?

At ønske at fede sin partner op medfører nogle meget vigtige og praktiske overvejelser, der er nødt til at blive taget hånd om allerede før du nævner noget for ham/hende. At ønske få sin partner til at tage på er meget anderledes end bare at ønske at tage på selv. Du har ikke på samme måde fuld frihed til at vælge selv, da der pludselig ikke længere er tale om din egen krop. Alt efter, hvor meget du ønsker dette og i hvilket omfang, skal du grundigt overveje følgende:

 • Hvor stor ønsker du din partner? Vær ærlig over for dig selv. Vil mindre kunne gøre det,hvis han/hun nægter at opfylde dine fantasier til fulde, men faktisk gerne vil prøve det et stykke tid?

 • Har du en øvre grænse? Ønsker du din partner så stor som overhovedet muligt? Eller bare en smule (mere) buttet? Eller er du mere til en langsom, men støt, vægtøgning uden noget øvre loft?

 • Hvad hvis din partner begynder at kunne lide dette mere end du forestillede dig og bliver langt federe, dovnere, mere sulten osv. end du nogensinde havde fantaseret om? Ville det være en god ting, eller ville det skræmme eller frastøde dig? Du mister kontrollen, når du sætter dette her i gang, husk det. Din partner har en fri vilje og kan både ende med ikke at kunne lide det eller med at elske det og virkelig gå op i denne ny livsstil med liv og sjæl. Bestem dig. Hvad ville du gøre? Hvis du ikke kan acceptere de mulige konsekvenser, så lad være med at begynd. Du skylder din partner accept og kærlighed hele vejen igennem, vel vidende at det var dig, der skubbede til den første dominobrik.

 • Har du overvejet de mere praktiske konsekvenser? Nyt tøj vil blive nødvendigt, samt pengene til at købe det, ligesom også andre ting måske skal udskiftes, alt efter hvor stor din bedre halvdel ender med at blive. Selv en ny bil kan gå hen og blive nødvendig, eller et etplanshus, hvis I ikke har et sådant. Jeres madudgifter vil vokse betragteligt også, så forvis dig om, at det hele er praktisk ladsiggørligt, før du sætter i gang. Hvad hvis han/hun er nødt til at sige sit job op, vil én indkomst være nok?

 • Din smag vil sandsynligvis ændre sig med tiden. Du vil måske begynde at ønske dig mere, eller mindre, end du allerede har fået. Lad være med at afgive løfter, som du ikke har i sinde at holde, eller som du ikke ved, om du kan holde.

 • Selvom sunhedskonsekvenserne ved at være tyk/fed for det meste er voldsomt overdrevne, så er der, hvis man vælger at blive eller lade andre blive meget fede, en risiko for, at man bliver nødt til at stoppe mens legen er god. Vil din kærlighed være stærk nok til, at du kan elske din partner efter et stort vægttab? Ville du kunne håndtere det? De før så glatte, svulmende former vil nu hænge mere og kan ikke undgå at blive noget rynkede.

 • Når du går sammen med din bedre halvdel på gaden, hvordan vil du så reagere? Nogle fantaserer om en fed elsker(inde), men ønsker ikke at blive set sammen med vedkommende, fordi de er nervøse for, hvad folk vil tænke eller sige. Hvis du er den type person, glem det hele. Du fortjener ikke, at nogen gør noget som helst for dig. Du bliver nødt til at indrømme over for dig selv og fuldt ud acceptere, at du er i gang med at få en stor drøm til at gå i opfyldelse – og så reagere i overensstemmelse hermed. Du behøver ikke ligefrem bralre op til højre og venstre om, at du er feeder eller FA, men du SKAL støtte din partner hele vejen gennem dette her, skridt for skridt. Når du går på gaden sammen med den eneste ene, så vis, at du er stolt, ja lykkelig over at være præcis, hvor du er! Det har en dobbelt, eller måske endda en tripel-effekt:

  1. Han/hun ved, at du virkelig mener det her.

  2. Andre mennesker kan se, at det er muligt ikke at adlyde den altoverskyggende fedt-fobi, der har formørket de fleste menneskers sind. De har brug for at få et mere nuanceret syn på tilværelsen.

  3. Din væremåde vil give håb til alle de tykke mennesker derude, som frygter, at de aldrig vil finde kærligheden, fordi de ikke lever op til de fedt-fobiske skønhedsidealer.

 • I forbindelse med ovenstående: Hvad vil du gøre, hvis partneren begynder at få kommentarer? Igen bliver du nødt til at have nok mod fra dag ét til at støtte ham/hende. Lad andre mennesker vide, at du elsker ham/hende for det, han/hun er. Det vil dels give dem noget at tænke over og dels vil det styrke jeres forhold.

Dette dokument vil løbende blive opdateret, både med ønsker, kommentarer og forslag fra læsere, samt med justeringer fra mig selv, der har det inde på livet og stadig lærer.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s