Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Fedtelskere

Hvis du tror, at man skal være slank og veltrimmet for at se flot ud i alle andres øjne, tager du fejl. Allerførst: jeg synes, at alle har ret til at se ud, som de gør, om de så vejer 30kg eller 230kg, og man kan sagtens have et neutralt forhold til store mennesker eller have en stor partner, som man elsker højt, uden at tilhøre nogen af de kategorier, som jeg i det følgende vil beskrive. Så er dét sagt, og lad os så komme i gang med at afdække et stort og eksotisk hjørne af internettet og den virkelige verden.

I en stor gruppe menneskers øjne er de frodige former langt de smukkeste. Fedtet, dellerne og dobbelthagerne er ikke bare accepteret, de er elsket, og det kan være meget svært at forstå for “almindelige” mennesker, der oftest vil finde det ulækkert eller perverst.

Der findes hjemmesider og hele debatfora, hvor glade mænd/kvinder fortæller om, hvor meget de har nydt, at deres kæreste/ægtefælle har taget på, eller ønsker, at bare hun/han dog ville gøre det. Andre hjemmesider er skabt med det ene formål at finde og vise billeder af frodige (og endnu større) kvinder, og der er stor trafik på dem (links kommer dryppende hen ad vejen her på bloggen også). Der klart en kønsforskydning i denne gruppe. Der er mange flere mænd end kvinder, der godt kan lide en stor partner, og der er også en overvægt (undskyld ordspillet) af kvinder, der netop ønsker at tage på.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s