Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Fede historier

Der er forfattet titusinder af kortere og længere noveller om fedt, og oftest er de stærkt erotiske. Der er forskellige genrer, som appellerer til enten gainers, feeders, feedees eller bare til fat admirers. Alt efter målgruppen omhandler de typisk mænd, der forelsker sig i store eller meget store kvinder, eller personer, der tager voldsomt på, typisk enten som resultat af en straf/hævn eller grundet et stærkt ønske om at få lov til at spise uhæmmet og ligeledes blive uhæmmet stor.

Mange af disse historier beskriver bedre end mange tekniske forklaringer de følelser, der rører sig inden i feedees, feeders osv., når de oplever enten selv at tage på, eller at andre gør det, eller blot mødet med en meget tyk person, der kan være en hel, erotisk åbenbaring i denne verden.

Jeg vil løbende udvide samlingen med historier, som jeg finder og oversætter til dansk, eller også som jeg få tilsendt eller skriver selv.

God læselyst.

Reklamer

2 thoughts on “Fede historier

 1. Modtog du mine fortællinger?
  Og hvad synes du om dem?

  • Hej Paul
   Ja, jeg modtog dine fortællinger og er ked af, at jeg ikke har fået lagt noget op. Jeg har haft en del at se til, og der har denne side måttet gå i sidste række. Jeg skal nok, om det så skal tage mig ÅR, komme til at lægge nogle af dine historier op.
   Mange hilsener
   Henrik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s