Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Der er stadig liv!

Skriv en kommentar

Hej til alle jer derude! Jeg har i laaang tid ikke lagt noget op på denne blog, og det skyldes ikke manglende interesse, men slet og ret manglende energi. Trods alt må min familie få førsteprioritet selv om jeg brænder for dette emne. Nu er jeg dog lige blevet sparket en smule i gang igen, da jeg fik en henvendelse fra en journaliststuderende, der meget gerne vil lave en artikel om feeders og feedees. Hun skriver

Hej,

Jeg hedder Nanna og er journaliststuderende. Jeg er meget fascineret af feeder/fedee området, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at sætte fokus på det i en artikel. Jeg tror, at det er en livsstil, som mange folk er uvidende omkring, og jeg synes, at det kunne være interessant at få mere viden omkring det og udbrede viden omkring det til en større del af befolkningen.

I den forbindelse tænkte jeg, om jeg her på siden kunne få hjælp til at komme i kontakt med en person, som måske ville fortælle mig om sine oplevelser og medvirke i en artikel til et magasin?

På forhånd tak!

Så hvis I mener, at det er et område, der skal mere opmærksomhed omkring og en større forståelse for blandt folk, så kontakt Nanna på nanna_madsen94@hotmail.com .

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s