Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Doctor Feeder

Skriv en kommentar

Doctor Feeder

Noget så sjældent som en feeder-brevkasse, findes det virkelig? Ja da! Og den har eksisteret i mange år, faktisk. Det at finde finde fedt smukt, eller ønsket om at tage på, eller opdagelsen af, at partneren sådan set gerne så, at man begyndte at blive tykkere, det er jo sjældent sager, man vender med vennerne over en kop kaffe, så derfor er det slet ikke så tosset for mange at kunne stille nogle anonyme spørgsmål på nettet.
For mange er det et kæmpe tabu, eller noget, som de i det mindste slet ikke ved, hvordan de skal forholde sig til. Derfor oprettede den selvudnævnte (men både kompetente og fornuftige) Dr. Feeder sin online-brevkasse, og nogle af brevene lægger han også ud på nettet anonymt, så andre kan se, at de tanker, de går med, ikke er så unormale igen.

Ask Dr. Feeder er bestemt et sted, der er værd at besøge, og indehaveren, som jeg har den fornøjelse at have talt med ved flere lejligheder, er et rart og fornuftigt bekendtskab – som oven i købet har været i Danmark en gang. Han har en humoristisk, men stadig alvorlig tilgang til det med at tænde på store mennesker eller på selv at blive større, og på hans side kan man også finde links og mange ganske underholdende tegneserier og nogle enkelte videoer.

Så.. tag et smut forbi http://askdrfeeder.dyndns.org/

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s