Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Karl Lagerfeld – dybt suk!

1 kommentar

Jeg har altid haft et noget anstrengt forhold til mode – og meget af det skyldes modeikoner som fx ovennævnte herre, der muligvis nok er rig og berømt og besidder et eller andet kunstnerisk talent, men også samtidig leverer en lind strøm af tåbeligheder, så snart han åbner munden.

Karl Lagerfeld har det ikke godt med fedt. I det hele taget har han det ikke godt med kvinder, hvis de formaster sig til at ligne kvinder alt for meget. For eksempel har han udtalt, at sangerinden Adele var lidt for fed, den gang hun stadig havde lidt kurver. Adeles forbrydelse var at ligne en gennemsnitlig kvinde for meget til, at Hr. Lagerfeld kunne leve med det. Han har ved gentagne lejligheder været ude med riven efter kvinder med former, og bl.a. også udtalt, at “ingen har lyst se på runde kvinder”. Der har han så gjort regning uden vært, skal jeg hilse og sige.

Adele gav heldigvis også igen og dels krævede en undskyldning og sagde ved flere lejligheder, at hun repræsenterede gennemsnitskvinden og ikke prøvede at spille på sit sexappeal modsat visse andre sangerinder. Hun sagde også, at hun havde det fint med at være en str. 44 og ikke kunne finde på at tabe sig, med mindre hendes figur påvirkede hendes helbred eller hendes sexliv – hvilket det efter hendes udsagn ikke gjorde. Hun er også citeret for at have sagt, at hun ikke lader sig påvirke af kommentarerne til hendes vægt.

En sidebemærkning til historien er så, at Adele – desværre – har smidt 28 kg siden da, hvilket i nogen grad undergraver hendes påstande ovenfor. Det er jo altid let at sige, at det er for helbredets skyld, men normalt har man ikke de store helbredsproblemer, når man er en str. 44 og ser så frisk og sund ud, som Adele gjorde før hun smed så mange kilo.

Tilbage til Hr. Lagerfeld, som ikke er kendt for at lade sig distrahere af virkeligheden. Tidligere var han også selv en ganske velpolstret herre, men det har han tydeligvis meget bekvemt glemt i mellemtiden. Chanel-ikonet tog sig tidligere således ud:

For det første skal man ikke kaste med æbler, når man selv er et skrog, og for det andet er mennesker som Karl Lagerfeld bare med til forgifte tilværelsen for mennesker, der enten ikke har lyst til at være tynde eller som bare ikke er det. Gad vide, hvad den gode herre mon så tænkte, da han stillede op til fotografering med rock-gudinden Beth Ditto 😉 . Umiddelbart forekommer det ganske tydeligt, hvad hun tænkte om ham. Vi lader den stå et øjeblik:

Reklamer

One thought on “Karl Lagerfeld – dybt suk!

  1. Er helt enig med dig!
    Store kendte designere er slet ikke klar over hvad de går glip af, når de på den måde fravælger dele af segmentet.
    Heldigvis har den hotte designer Michael Kors forstået at favne alle størrelser og har designet lækkert plus-size tøj!
    Hans plus-size collection forhandles bla. hos Macys i USA 🙂

    http://www1.macys.com/shop/plus-size-clothing/michael-kors-plus-size-clothing?id=43770

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s