Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Sand kærlighed dømmer ikke…

1 kommentar

Sand kærlighed dømmer ikke...

…så hvorfor skulle DU gøre det?

Hvor ser de søde ud! Ikke desto mindre har dette lykkelige par muligvis været igennem en del for at nå til, hvor de er nu – i hinandens favn. Mange mænd må tåle rå bemærkninger fra andre mænd, både venner og vildtfremmede, om deres valg af ledsagerske, og især hvis denne ikke lever op til Hollywood-definitionen på, hvad en lækker sild er.
Ligeledes må mangen en ung kvinde slås med en frygt for, om det nu også er rigtigt, at deres kæreste synes, hun er så smuk, som han siger. For når hun kigger sig i spejlet, så ser hun jo ikke noget, som overhovedet er smukt i forhold til de skønhedsdefinitioner, hun har mødt igennem medier, reklamer og veninders smågiftige kommentarer til hinandens og hendes størrelse.

Derfor bliver jeg så glad, når jeg ser sådanne billeder. Så er der stadig håb, for tvivlen er, i hvert fald for en tid, væk, og kærligheden og den indbyrdes tiltrækning har overvundet alle de hindringer, som par med en eller to store partnere ofte møder.

Billedet faldt jeg over på denne dejlige Facebook-gruppe, der hedder “Store Piger er Dejlige: https://www.facebook.com/groups/391567160953774/

Reklamer

One thought on “Sand kærlighed dømmer ikke…

  1. hej med mig ud mig kærilghed jig Elskar mig der se sig kan er en min sød piger kan vi til nu ok okay ja tak hader alle kærilghed jig Elskar mig uni
    ud spise
    ud by sammen kærilghed jig Elskar mig
    ud se by kærilghed kys

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s