Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Fitness – et misforstået ord

Skriv en kommentar

Mange tænker på fitness som noget, der har med radmagre, svedende kroppe i romaskiner og på løbebånd at gøre, men det at være fit betyder sådan set bare at være tilpasset til at kunne klare noget. Er du en sæl, så er du fx meget lidt fit, hvis du ikke har mindst 20 cm spæk på sidebenene, for så er du ikke tilstrækkelig polstret til det kolde miljø. Sådan er det også med mennesker. Fit er ikke lig med at være slank som en bønnestage. Jeg blev så glad, da jeg stødte på en skøn billedserie, som I også skal have lov til at nyde nogle stykker af. Den kommer her:

Billedserien kom første gang på http://size10plz.tumblr.com/post/71456583386/being-fit-is-being-skinny-you-idiot-being-athletic-and , hvor den kom som et svar på en dum bemærkning om, hvad fitness var (netop som jeg nævnte i indledningen). Der er lidt flere billeder dér, end jeg har taget med.

Men se nu alle de glade mennesker og se dem leve og fuldføre ting og klare sig godt og alt i alt være fitte til at klare det, de gør – SELV om de søreme har sul på sidebenene og kærlighedshåndtag og det hele. Glæd jer over, at det kan lade sig gøre og hvil i jer selv.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s