Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Fed film…

Skriv en kommentar

 

En bondemand oplever, at dyr og ting på hans gård på mystisk vis begynder at svulme op. Selv om filmen hedder “FAT”, så bliver de ikke fede, men snarere oppustede ligesom heliumballoner.
Det er morsomt, pointeløst og har ikke noget med denne sides hovedtema at gøre, og så alligevel lidt…
Det giver mig nemlig mulighed for at sige, at hvis synet af en ballon, der bliver pustet op, giver dig hjertebanken, eller i det hele taget, hvis tanken om, følelsen af eller det at se nogen eller noget svulme op, generelt giver dig varmen, så er du ikke ene. Det kaldes inflationsfetichisme (og har intet med økonomi at gøre), og det har en smule til fælles med det at være feeder, feedee eller gainer (se også artiklen “Fedtelskere” her på siden. Med andre ord kan de nævnte tre jo også godt lide at se noget vokse, nemlig bare maven og andre steder på kroppen.

Nu handler denne side ikke explicit om fetichisme, men jeg kan heller ikke nægte, at vi kommer rundt om det. Derfor er det på sin plads at nævne dette og især i forbindelse med denne film.

Filmen er skabt som afgangsprojekt af en gruppe studerende ved det franske computergrafikuniverstitet Supinfocom, og der kan læses mere om den her: http://www.cgsociety.org/index.php/CGSFeatures/CGSFeatureSpecial/le_fat og her: http://fat-lefilm.com/

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s