Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

I Brasilien har de fattet det…

Skriv en kommentar

I Brasilien har de fattet det...

Undertøjsfirmaet Duloren i Brasilien er begyndt at bruge nogle ganske nydelige modeller til visse af deres undertøjsserier. Her i reklamen poserer modellen Mayara Russi for Duloren, og man kan da ikke andet end at få lyst til… at købe undertøj, naturligvis *host* . Hun kan googles, og man bliver ikke skuffet. Der er rigtig mange pæne billeder af hende derude. Hun er populær som tøjmodel.

Generelt mener jeg, at der er et stort problem med de steder, hvor man kan købe tøj til de mere rundhåndet velsignede kvinder. De fleste steder tager man efter min mening slet ikke opgaven seriøst. Udvalget er lille, og man får tit fornemmelsen af at stå med en str. 36, som så bare er forstørret i alle ender og kanter – en teknik, der typisk IKKE ender i et klædeligt resultat. Andre gange står man med noget, der er skabt til at skjule, mere end at fremhæve på en positiv måde, hvilket også er dødtrist. Der er oftest hverken kælet for kurver eller former, og da der er så rigeligt af begge dele, så er det helt til grin, at mulighederne ikke udnyttes.

Derfor kan man godt blive lidt varm om hjertet, når man så ser sådan en køn model her blive brugt i en undertøjsreklame, hvor det helt klart ikke er meningen, at der skal skjules noget.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s