Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Godt Nytår

Skriv en kommentar

Godt Nytår

Ja, så kom år 2014, og et ukendt, men stort, antal danskere har nu sat sig som nytårsforsæt at tabe sig. Er du en af dem, så foreslår jeg, at du skifter det ud med et forsæt om at smile mere, hjælpe andre mere, forkæle dig selv noget mere eller læse nogle flere historier højt for dine eventuelle børn/nevøer/niecer, eller at bage nogle flere kager selv i stedet for at købe dem færdige.

Chancen for succes er latterligt lille, hvis du vælger det forsæt at smide nogle kilo. Din krop vil gøre alt for at få dem tilbage igen, og passer du ikke på, får den sin vilje og smider lidt ekstra oven i hatten som bonus. Så hvorfor overhovedet bekymre sig om det og løbe risikoen for skuffelser. Der er så meget andet godt at sætte sig for, og alligevel går folk gang på gang efter noget så navlepillende og håbløst kedeligt som at tabe sig.

Næh, her er en udfordring, som kræver betydeligt mere mod: Stil dig foran spejlet og sig “I år vil jeg tage 10kg på!” Nyd effekten, når vennerne eller veninderne sidder og knevrer om, at de vil gå mere til fitness, ryge mindre, spise sundere, tabe sig og alt det dér. Smid så bomben og sig, hvad DIT mål er, og hør braget fra underkæberne, der rammer gulvet. Folk har godt af at blive rusket lidt en gang imellem, for vi er så fastkørte i, hvad man må mene om sin krop og hvad man må ønske at gøre med den. Folk blinker dårligt nok, hvis man vil have foretaget intimpiercinger, tatoveringer, fedtsugninger og andre ting, der griber voldsomt ind i ens krop og udsætter den for potentiel fare, men se dem ryge op af stolen, hvis du siger, at du ønsker at tage på i stedet for at tabe dig! SÅ bliver der stillet spørgsmål!

Gå nu ud i år 2014 med et ønske herfra om et godt og velsignet år og sørg for at nyde tilværelsen og for at være medvirkende til, at andre kan gøre det samme. Det er uendelig meget vigtigere end alle andre nytårsforsætter.

Billedet er i øvrigt tegnet af Jodee Rose, som er en ganske talentfuld og produktiv tegner. Hele hendes produktion kan ses her på DeviantArt, som i øvrigt rummer et utal af kunstværker og tegninger, der forstår at sætte pris på de runde formers skønhed: http://jodee.deviantart.com/gallery/

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s