Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Maven bliver mæt før…

Skriv en kommentar

Dansk tekst: “Jeg synes, du sagde, at du var mæt. Hvorfor spiser du så et stykke kage til?” “Min mave tror, den er fuld, men min hjerne ved bedre.”

Klik her for at se flere gode tegneserier samme sted fra

Så hvornår ER en mave egentlig fuld?

Det satte jeg mig for at finde ud af, og det er ikke helt let, har det vist sig. For at se, hvad jeg fandt ud af, klik her:

En fransk forsker, E. Revilloid, lavede i 1885 nogle ret ulækre forsøg, hvor han pumpede mavesække fra døde op med væske, til de revnede. Gennemsnittet her var omkring 4 liter.

I et kirurgisk tidsskrift, Annals of Surgery, fra 1929, kan man finde en artikel om de få eksisterende konstaterede tilfælde af, at folk har spist sig ihjel. Igen var resultatet omkring 4 liter. Lange sultperioder kan gøre kapaciteten endnu mindre, hvilket man så hos koncentrationslejrfanger, der, når de kom hjem, ulykkeligvis sprængte deres mavesæk med selv relativt beskedne mængder mad.

Det omvendte er også tilfældet. Mavesækken er yderst elastisk og kan, hvis dennes indehaver jævnligt spiser og drikker store mængder, med tiden blive i stand til til at rumme tæt på, ja i nogle tilfælde mere end det dobbelte, altså mere end 8 liter. Det kræver dog, at maven på jævnlig basis, dvs. flere gange om ugen, udsættes for en solid opfyldning.

Endvidere ser det ud til, at kvinder er mere disponeret for at kunne blive i stand til at spise store mængder af mad, end mænd har. Østrogenet i kvindens krop gør muskler og væv mere elastiske, hvilket er yderst praktisk i forbindelse med fødsler, men også gør, at andre dele, fx mavesækken, lettere lader sig udvide og strække.

Og hvorfor synes nogen så, det er erotisk?

Kigger man nettet efter i krogene, så finder man et forbløffende stort antal mennesker, især kvinder, der spiser for åbent kamera, og en stor del af dem ikke bare spiser, men stopper sig, til de absolut ikke kan mere – mens de ser ud til at nyde det i fulde drag. Og ja, der er mange, der nyder at se på, og lige så mange, der også nyder selv at gøre dem kunsten efter på hjemmefronten.

Rundt omkring på debatfora spørger de selv samme mennesker sig selv og hinanden, hvordan det kan være, at de nyder det sådan, og begrundelserne er mange. Selv tænker jeg blandt andet lidt i retning af, at vi jo alle sammen dybest set er programmeret til at æde os fede, da det en gang var en rigtig smart ting at have ekstra forråd med på vejen. Denne trang er der stadig, og hvordan vi mænd end ser på det, så er synet af en kvinde med en god appetit også tegn på en kvinde, der vil kunne klare sig. Jeg er sikker på, at hulemandsgenerne ikke fornægter sig, men der er mere:

På foraene angives både den orale tilfredsstillelse, kicket ved at gøre noget, der er så tabu i vores slankefikserede samfund, og den indre, trykkende følelse. Flere kvinder angiver også, at netop det indre tryk fra en meget fuld mave også breder sig helt ned i deres nedre regioner og trykker det hele lidt sammen, hvilket giver dem en sexuel tilfredsstillelse. Også under umiddelbart efterfølgende sex beskriver de deres nydelse som værende større grundet det indre tryk.

Bon appetit 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s