Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Dukker

Skriv en kommentar

Dukker

Som teksten på billedet siger: Der er er 3 milliarder kvinder i verden (nu nok snart 4), som ikke ligner supermodeller, og kun 8, der gør. Underforstået: Vi kommer heller ikke til at se sådan ud, med mindre vi kender en god plastikkirurg og har et skønhedsbudget på 100.000kr+ om året.
Der er ikke noget at sige til, at allerede små piger begynder at se sig i spejlet og fable om, at de er for tykke, når de gennem hele deres opvækt har set på Barbie, Ken og Bratz. Dukker af den type skulle ganske enkelt forbydes, og så skal vi have nogle mere realistiske dukker på banen – dukker som hende på billedet, og, ja, hvorfor ikke også virkelig tykke dukker, så børnene fra barnsben kan lære mere tolerance over for forskellige kropsformer. Hvis de sygeligt tynde dukker skal være der, så skal der da også være en 150-kilos Barbie, en buttet-barbie, en tyk-Ken osv.
Jeg har prøvet at opspore andre dukker med former, men de er ca. lige så sjældne som hønsetænder. Her er der en enkelt (med en meget mystisk kropsform, stillet ved siden af en endnu mere deform, tynd dukke: http://farm5.staticflickr.com/4014/4352495535_a2ea996a59_z.jpg
kan I finde nogen, så smid et link i kommentarerne 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s