Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Hvem opfeder hvem?

Skriv en kommentar

Der hersker mange fordomme om parforhold, hvor den ene af parterne bliver fedet op af den anden. Mange har en tendens til at se den person, der bliver fedet op som et offer, men det er lige så stor en fejltagelse som at tro, at alle kvinder i almindelige ægteskaber bliver misbrugt af deres mand. Enktelte gange får feederen sat gang i noget, der ender med at blive noget ganske andet, end han/hun til at starte med havde tænkt sig, men hvor det senere viser sig at blive starten på en eventyrlig rejse, ingen af parterne havde forestillet sig i begyndelsen.

Rundt Er Smukt’s skribent har mødt Morten, der fortæller sin historie i håbet om, at den kan komme andre til gode. Mødet med Morten afslører en bemærkelsesværdig mand: Morten er en herre med pondus, og uanset hvilken skala, man dømmer efter, kan man ikke komme uden om, at han er slet og ret fed. Alt er stort ved Morten; lige fra armene, der nok kan slå en bodybuilders i omfang, men næppe i proteinindhold, over den omfangsrige mave, der har delt sig op i flere udad- og nedadstræbende folder, til lårene, der med lethed når hinanden, selv om han står med let skrævende ben. Samtidig med, at dette indtryk har bundfældet sig, trænger der sig et andet, i denne situation uvant, indtryk på: Morten virker inderligt tilfreds med situationen – en kombination, der ville virke utænkelig i de fleste menneskers øjne. Jeg går Morten på klingen i et interview.

Læs hele interviewet her eller gå direkte til menuen “Beretninger fra virkeligheden” oppe i toppen, hvor du også kan finde fortællingen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s