Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

En fed kærlighedshistorie fra virkeligheden – guld fra gemmerne

8 kommentarer

1254226317a

Med til den gamle nostalgi – som dog i dette tilfælde lever endnu – hører også fortællingen om Angela, som man fra år 2001 kunne følge igennem en årrække på en hjemmeside ved navn FatGirlfriends, der dog ikke findes længere i sin oprindelige form. Hjemmesiden var lavet af hendes kæreste, der på det tidspunkt ikke helt vidste, hvad han skulle stille op med, at hans elskede meget hurtigt forvandlede sig fra en slank sporty pige til en stadig mere sulten trunte. Han prøvede igennem sin side at få afklaret med sig selv, hvad han egentlig selv mente om Angelas mere og mere fyldige figur og åbnede også for andres råd og respons, mens han lagde billeddokumentation ud på hendes stadig stigende omfang. Opbakningen og interessen viste sig at være overvældende, og fans tiggede om næste opdatering på, hvordan det udviklede sig for Angela, og de allerfleste lagde ikke skjul på, at de var godt og grundigt misundelige på ham.

Hendes mand, der kalder sig jcruz, skriver sin beretning om deres forhold. Klik her for at læse videre:

Jcruz’ fortælling om Angela

“Angela kommer fra en italiensk familie. Der var altid masser af mad på bordet. Hendes mor og to ældre søstre er selv tykke, og selv om Angela gennem hele sin barndom var aktiv og slank, begyndte hun at tage noget på, da hun startede på high school. Hun var, hvad nogle ville beskrive som dejlig buttet. Efter high school startede hun på colllege, gik på kur og begyndte at løbe og tabte sig lidt over 10 kg. Det var omkring her, i 1998 vi begyndte at gå ud med hinanden. Hun var en slank, fast 48-kilospige, og jeg var forelsket.

Efter at have kærestet i et års tid flyttede vi sammen. Hun begyndte på P-piller og begyndte omgående at bule ud. Det var sommer, og vi spiste tit ude. Der var for meget is, pizza og øl, og hun stoppede med at løbetræne. Ved slutningen af sommeren havde hun taget de godt 10 kilo på igen. Hun lod, som om hun ikke havde bemærket det, og det gjorde jeg også, selv om jeg i det skjulte var noget misfornøjet med, at hendes engang flade, faste mave var ved at forvandle sig til en stor, blød blævermave.

Ferien bød på yderligere et par kilo. Det endte med, at moderen spurgte hende, om hun var gravid! Det fik hul på bylden.”

Nye følelser

“Det underlige var, at jeg nu var begyndt at føle mig mere tiltrukket af hendes fyldigere figur. Jeg vaklede fra det ene øjeblik at tænde på hendes blødhed og kurver til det næste i det skjulte at føle mig frastødt af hendes strittende lille mave og vred, når hun overspiste.

Med tiden gik det dog op for mig, at det, der egentlig bekymrede mig, var, hvad andre fyre ville tænke, når de så min en gang så slanke kærestes forvandling til en trind “kone”. Efter graviditetsspørgsmålet kunne jeg også se, at hun var ulykkelig. Hun var i skidt humør og tabte sig ikke meget. Jeg indså, at hun og jeg ville blive meget lykkeligere, hvis jeg tilstod mine inderste følelser for hende og holdt op med at bekymre mig om, hvad andre fyre tænkte.

Jeg fortalte hende, hvad jeg følte, og først virkede hun overrasket, men det endte med, at der faldt en stor sten fra hendes hjerte. Jeg tror ikke, hun kunne overskue, hvordan kun skulle kunne komme ned på sin tidligere vægt igen. Efter det slappede hun af og begyndte at spise mere, som det passede hende. Den følgende sommer havde hun taget 5 kilo til på.

Selvfølgelig begyndte venner og familie nu at kommentere på hendes hurtige vægtstigning og kom med gode råd til, hvordan hun kunne tabe sig igen. Det mærkelige var, at hendes venner og kolleger også begyndte at invitere hende med på frokost oftere, tilbød hende mad på arbejdspladsen og den slags. Hendes mave gyngede som en budding, når hun gik, men hun var glad, og det var jeg også nu.

Hendes “tykke-tøj” (størrelse 38) fra før, hun havde tabt de godt 10 kg, passede nu ikke rigtig mere. Det var sjovt at gå med hende i byen for at købe ind til hendes nye garderobe – Nu størrelse 42 i stedet for 34 for bare lidt mere end et år siden.”

Resten af fortælllingen er ikke sammenhængende, og den er blevet puslet sammen af brudstykker fundet rundt omkring i gemmerne.

Bryllup

I sommeren ’01 blev de gift, og selv om Angela havde kæmpet hårdt for at komme ned på 80 kg igen inden brylluppet, lykkedes det kun delvis. Selve brylluppet, forberedelserne hertil, og hvedebrødsdagene gjorde, at Angela i stedet hurtigt endte på 85 kg.

Ved juletid samme år var Angela oppe på 90 kg og afgjorde, at nu var hun blevet for fed, så hun gik på slankekur – hvilket holdt i 3 måneder, hvor hun følte sig konstant sulten, men bragte hende ned på 85 kg i gen.

Slut med slankeriet

Så tog de på ferie i Canada, hvor Angela lod sig friste over evne af alle de lækkerier, hun overhovedet faldt over, og da de var hjemme igen, var de tabte 5 kg kommet tilbage og have taget en ven med. Da var det, som om Angela indså, at det ikke var den vej, hun var bestemt til at gå, og siden gav hun sig til at spise af hjertens lyst. I julen 2003 nåede hun 100 kg, og året senere nåede hun næsten 110 kg.

238 lbs

December 2004: Angela har nu nået 107kg

Det sidste, man hører om Angela, er i 2006, hvor jcruz gætter på, at hun nu vejer mere end 115 kg.

Sporløs – for en tid

Herefter forsvinder hjemmesiden om Angela ud af internettet, men ikke helt ind i glemslen. Pludselig dukker der i 2008 en jcruz op på hjemmesiden http://www.experienceproject.com (som nok er et besøg værd), og han beskriver, hvordan hans kone Angela stadig spiser løs.  I 2009 skriver han, at han nu vil skyde hende til at veje mere end 140 kg, og han beskriver mange steder sin hustrus vægtstigning med både billeder, ord og tal.

I juli 2012 får han overtalt Angela til at stige op på en vægt. Den viser 186 kg. Billedet nedenfor er det nyeste, jcruz har lagt op af Angela.

2012-11

Nyeste billede af Angela fra juli 2012: 186 kg.

Angelas fans

Der er mange på Experienceproject, der følger jcruz og Angela og spørger til, hvordan de har det. Blandt jcruz’ svar er

“Hun er glad som en gris på en kagefabrik, og jeg er bestemt endnu ikke nået til det punkt, hvor jeg synes, hun er for stor.”

På spørgsmålet om, hvorvidt han vil lade hende tage endnu mere på, udtaler han “Det har jeg ikke noget imod, så længe hun er glad.”

I sin sidste opdatering omkring Angela i juli i år (2013) skriver jcruz: “Hun har ingen problemer med helbredet, ikke ud over de hverdagsrelaterede, at der er nogle ting, hun ikke er i stand til at gøre længere. Hun har også mistet sit job grundet sin størrelse, men det betyder bare mere tid for hende til at spise i.”

Angela har over de sidste 15 år taget mere end 140 kg på, lige knap 10 kg om året, og da det er mere end et år siden, Jcruz sidst opdaterede omkring Angelas vægt, er hun sandsynligvis nu mere end fire gange den kvinde, jcruz i sin tid forelskede sig i. Jcruz mener ikke, at han aktivt feder sin kone op, men at han blot sørger for, at hun får lov at gøre, hvad hun har lyst til at gøre. Han mener ikke, at Angela besluttede sig for at blive fed, men at hun holdt så meget af mad, at hun lod det andet følge med. Til det har han også et guldkorn, som det nok er værd at lægge sig på sinde:

“Så snart du afgør med dig selv, at du er ligeglad med, hvor tyk du bliver, bliver livet til én lang festbanket.”

Har du selv mod på at efterforske sagen, kan du på The Wayback Machine slå hjemmesiderne http://fatgirlfriends.tripod.com, http://fatgirlfriends.cjb.net og http://www.geocities.com/fatgirlfriends op.Du kan også selv blive medlem af http://www.experienceproject.com, der på mange måder er et meget spændende site, hvor folk deler deres erfaringer, oplevelser og tanker.

Reklamer

8 thoughts on “En fed kærlighedshistorie fra virkeligheden – guld fra gemmerne

 1. Kan sagtens huske Angela og man er et skarn hvis man ikke misunder hendes flotte krop på det sidste billede

 2. Every weekend i used to pay a quick visit this web page,
  because i wish for enjoyment, as this this website conations actually nice funny information too.

  • Nice to hear that you like what I write 🙂 And I’m proud that this Danish blog is even known by non-Danes. Google Translate will do a quite decent job, although it’s not perfect. Enjoy yourself and have fun. You’re welcome! 🙂

 3. I know this site offers quality dependent articles or reviews and additional
  data, is there any other site which provides these things in quality?

 4. Thanks for your personal marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you may be
  a great author. I will be sure to bookmark your blog
  and will often come back very soon. I want to encourage one to continue your
  great job, have a nice evening!

 5. What a pig she became!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s