Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Frøken jumbodronning 2012

Skriv en kommentar

Fru jumbodronning 2012

Sikke de kan i Thailand og Malaysia.

I Thailand har de siden 1986 hvert år afholdt “The Jumbo Queen Contest”, hvor det ikke som normalt gælder om at ligne det mest mulig afpillede fugleskræmsel, men hvor der bliver lagt vægt på ganske andre og mere seværdige kvaliteter.
Den kvinde, der i ynde, elegance og ikke mindst størrelse bedst formår at lede tanken hen på en elefant, bliver kåret som vinder og ambassadør for de thailandske elefanter og deres bevarelse. Man skulle tro, at det var at gøre grin med pigerne, men elefanter spiller en stor rolle i Thailand og nyder stor agtelse. Derfor er det en ære og bestemt ikke en titel at rynke på næsen ad.
Konkurrencen har en gammel hjemmeside, der ikke har været opdateret i nogle år, men her kan man bl.a. finde en del billeder af de tidligere vindere og fra begivenhederne omkring de gamle konkurrencer, med samt billeder af alle de andre deltagere.

Siden er her: http://www.jumboqueen.com/aboutuseng.htm
Godt nok på skiftevis engelsk og thai, men man kan lige finde rundt derinde.

Nu er de også begyndt i Malaysia, hvor der i Kuala Lumpur første gang i 2010 blev afholdt en lignende kokurrence. Vinderen i 2012, Siti Aishah, der bestemt er blandt de smukkeste, der nogensinde er kåret i nogen jumboqueenkonkurrence, vejer 127 kg. Se dét er en model, der er til at holde ud at se på 😉

Der er flere billeder fra den Malayiske konkurrence her: http://pageantisland.blogspot.dk/2011/11/miss-jumbo-queen-malaysia-2011-full.html

De søger deltagere til 2013-konkurrencen, og fristen er den 2. september. Du kan deltage, hvis du er malajisk statsborger, er af hunkøn og vejer mere end 80kg.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s