Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Flere fede kvinder på stranden, tak!

Skriv en kommentar

Flere fede kvinder på stranden, tak!

En strand oversået med vidunderlige frodige skønheder som disse, som både dypper de dejlige deller og med vuggende hofter sætter kurs mod isboden, fast besluttet på ikke at give op før den sidste, cremede dråbe softice med nydelse er konsumeret. Det er et billede, der nok kan hæve pulsen og sætte gang i fantasien.

Pigerne på billedet er, i læseretningen, Panterra, Gaining Goddess, Plump Princess og Leila. Flere af dem startede deres karriere som helt eller næsten helt tynde, men nåede uafhængigt af hinanden frem til, at de ville se meget bedre ud med noget mere sul på kroppen. Det gjorde de så noget ved og fordoblede deres vægt – og lidt til.

Når I ser piger/kvinder på stranden, som er så rigeligt velsignet af Vorherre, at hverken mange mænd eller de selv forstår at værdsætte den generøse gave, de er blevet tildelt, så send dem et venligt smil. Ikke et “du fortjener et trøstesmil”-smil, men et rigtigt, blændende, varmt “hvor er du dog pæn”-smil og et lille nik, som siger “vi kender ikke hinanden, og det kommer vi måske heller ikke til, men SKULLE det ske, vil jeg være både stolt og beæret over at kende dig”.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s