Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Kelligrl – en rund legende

Skriv en kommentar

kelli before-after

I internettets unge dage, hvor de frodige formers fortalere stadig var nyberusede af begejstring over mulighederne for at finde sammen, kommunikere, rose hinanden og stolt fremvise egne resultater, dukkede Kelligrl op og fortryllede alle med sine stadig voksende kurver. Hun var på mange måder en foregangskvinde og unægtelig også et sexsymbol af de store, for hun var blandt de første kvinder, der åbent på nettet turde vise, at hun gik stik imod strømmen og valgte at tage ikke bare lidt, men meget, på, og som samtidig var både stolt af det og fuld af charme og selvtillid. På billedet her er hun i gang med at fejre sit 400’ende pund, altså en vægt på 181kg, på behørig vis med en solid kage, som med sikkerhed hurtigt er blevet anvendt til fordel for kilo nr. 182.

Pludselig forsvandt hun uden varsel, og tilbederne og de, der så op til hende, græd. Ingen ved, hvad der er blevet af Kelligrl, og de, der ved det, siger det ikke. Rygter er der nok af, og alle er stort set lige sandsynlige. Hun blev træt af opmærksomheden, hun blev syg, tabte sig og brød sig derfor ikke om at vise sig mere, hun døde, hun kom helt ud af kontrol og blev så optaget af at spise, at hun ikke gad spilde tid på at være på internettet. Ingen ved, hvad der skete, men selv nu, mere end 10 år efter at hun forsvandt, har hun både gamle fans, der varmer sig ved mindet om hende, og nye fans, der falder over hendes billeder og fortrylles af hendes smil, hendes udstråling og sidst men ikke mindst hendes udvikling fra en almindelig, gennemsnitlig kvinde til en svulmende skønhed.

Klikker du på billedet, kommer du til det sidste eksisterende åbne galleri med en stump af Kelligrls livshistorie i billeder. Bemærk, at galleriet består af tre sider i alt. Siden, billederne ligger på, http://www.dimensionsmagazine.com , er i øvrigt en af de første fedt-positive sider, der var på nettet, og den er der stadig. Der er stadig et særdeles aktivt debatforum og nærmest uendelige mængder af spændende fiktion, billeder og beretninger fra det virkelige liv – alt sammen med en dyb fascination af fedt og runde former.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s