Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Tammy Jung

Skriv en kommentar

Tammy Jung

Her er det så, flere begynder at stå af, men da denne blogs formål netop er at belyse slige sager, så hæng på og få udvidet din horisont (ordspiiil! 🙂 )

For ikke så længe siden begyndte internetmedierne at summe med et nyt navn: Tammy Jung! En californisk pige har sat sig det mål at komme til at veje 136kg . Det svarer til det pæne runde tal 300 engelske pund.

Som det tydeligt ses på billedet, er hun godt på vej, ivrigt bakket op af sin kæreste, Johan, der holder meget af at se Tammy vokse sig rundere og blødere. P.t. ligger Tammy, der er knap 160 cm høj, omkring de 110kg, men spiser omkring 20.000kJ om dagen (ca. 5000kcal) for at nå sit mål. Med en vægtøgning på 3 kg om måneden varer det ikke længe, før hun når sit mål.

Tammy Jung beskriver i flere videoer, der ligger på nettet, hvordan hun førhen led af dårligt selvværd og stor usikkerhed, fordi hun, selv med sin dengang langt ringere størrelse, anså sig selv for at være fed og uattraktiv. Til trods herfor steg vægten stille og roligt, men en dag var det, som om hun passerede en milepæl og pludselig følte sig bedre tilpas, end hun nogensinde før havde følt sig. Siden den dag har Tammy kun ønsket at få en endnu blødere krop.

Ikke nok med, at Tammy gør dette her for sin egen fornøjelses skyld, hun har også oprettet en betalingshjemmeside, hvor hun lægger mere eksklusivt materiale ud, såsom billeder i højere opløsning, videoer og regelmæssige detaljerede målinger og vejninger. Og ja, der er et marked for den slags. Hvad der svarer til små 10.000 gode danske kroner tikker ind på Tammys konto hver måned fra beundrere og fans, der følger med i hendes fremskridt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s