Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Overvægtig! – Uh, hvor jeg hader det ord!

5 kommentarer

Overvægtig! - Uh, hvor jeg hader det ord!

Tænke sig… En læge ville kaste ét blik på ovenstående, ustyrligt attraktive unge dame og fælde dommen “overvægtig”. Faktisk ville han sandsynligvis helt præcis bruge udtrykket “ekstrem, svær fedme” eller “svær overvægt klasse III”. Jeg afskyr ordet overvægt, for som fluer om en rådnende zombie er der også en sky af negativitet, du-er-ikke-god-nok, fordomme, og vi-er-nogle-der-er-normale-og-det-er-ikke-dig over ordet. Jeg ville ønske, at der blev gjort mere ud af at bruge alle de andre ord, der også findes, som fx frodig, trind, trivelig, blød, velpolstret, rotund, rubensk, og ja, selv om det måske er at blive en tand for erotisk, så er der også ordet svulmende. Hvad synes I derude? Hvad for nogle følelser bringer ordet “overvægtig” op i jer? Og kan man bare brutalt klaske sådan en mærkat i panden på en pige som hende her?

I øvrigt er pigen på billedet den nu nogle år ældre Amanda, der også går under kælenavnet Foxy Roxxie hos sin meget store fanskare. På billedet her vejer hun intet mindre end 158kg, og hold nu fast… jeg har lige læst, at hun her til maj passerede de 200kg – og havde det fint med det; var faktisk lidt stolt! Se selv her (engelsk videoklip, ADVARSEL! De andre klip, der linkes til på den side kan indeholde både nøgenhed og muligvis kønsdele) :

http://www.dailymotion.com/video/xy61yv_bbw-roxxie-doctor-s-visit_redband

Reklamer

5 thoughts on “Overvægtig! – Uh, hvor jeg hader det ord!

  1. Amanda er jo verdens vakreste kvinne!

    • Heia Norge! Tænke sig, at præmien for første kommentar skulle gå til ingen ringere end en nordmann! Amanda er blandt de smukkeste, så afgjort! 🙂 Jeg ser, at du selv har en nydelig fotokollage med selvsamme Amanda på din egen blog. Min kompliment for din gode smag! 🙂

  2. Uha da hvor jeg synes Amanda er dejlig

  3. Wow, that’s what I was searching for, what
    a information! existing here at this blog, thanks admin of this web
    site.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s