Rundt er Smukt

Stedet, hvor fedt er flot, deller er dejlige og buttet rimer på nuttet

Magre modeller til storpigetøj – NEJ TAK!

Skriv en kommentar

Magre modeller til storpigetøj - NEJ TAK!

Sådan nogle her skulle der være flere af på de danske onlinebutikker – piger (ja, og mænd for den sags skyld), der faktisk havde størrelsen til at give køberen en idé om, hvordan tøjet ville sidde. Det er efterhånden sket en del gange, at jeg/vi har hjemkøbt tøj, der egentlig så meget pænt ud på hende det radmagre stativ, der stod og poserede i det på onlinebutikken – for så at opdage, at det bare SLET ikke tog sig pænt ud på en kvinde med både til gården og til gaden. Derfor ville det være dejligt, både rent praktisk og for øjnene *smiler skælmsk*, hvis der kom nogle betydeligt rundere modeller i storpigebutikkerne. Hvorfor skal en kvinde i str. 64 købe tøj i blinde? Der skal da også være en model, der viser dét tøj frem!
I må meget gerne i jeres kommentarer linke, hvis I falder over butikker med tøj i ordentlige størrelser, som også bruger modeller i ordentlige størrelser.

Storstil, som jeg har nævnt tidligere, har LIDT af det, men her er en amerikansk side, der viser, hvordan det skal gøres:

http://www.bigonbatik.com/

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s